Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:22  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PRESENTAT EL PROJECTE "ENTRA AL CIRCUIT DE LA INNOVACIÓ AMB L'FP"

  • Projecte ‘Entra al Circuit de la innovació amb l’FP’

    Projecte ‘Entra al Circuit de la innovació amb l’FP’

  • Projecte ‘Entra al Circuit de la innovació amb l’FP’

    Projecte ‘Entra al Circuit de la innovació amb l’FP’

18/11/2017

La iniciativa, impulsada pel Circuit i la Fundació Barcelona Formació Professional, busca fomentar la millora i la qualitat de la formació dels estudiants.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya i la Fundació Barcelona Formació Professional han presentat avui el projecte ‘Entra al Circuit de la innovació amb l’FP’, amb l’objectiu de fomentar la millora i la qualitat de la formació professional dels estudiants, tant de grau mitjà com de grau superior. L’acte, presidit pel director del Circuit, Joan Fontserè, ha comptat amb la presència de prop de 90 alumnes.

D’aquesta manera, el Circuit estableix un vincle amb els centres d’FP de la ciutat de Barcelona i possibilita que aquests presentin idees, canvis i solucions a tres reptes concrets que el traçat català planteja. Aquest procés d’innovació oberta seguirà una metodologia operativa, en què els alumnes poden desenvolupar projectes al voltant d’un primer objectiu, que és el de potenciar la gastronomia a partir del restaurant del Circuit; un segon objectiu basat en el foment i la millora de la sostenibilitat; i un tercer i últim objectiu que se centra a millorar l’experiència del públic visitant.

Joan Fontserè, director del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha volgut destacar “els beneficis que el Circuit pot aportar, que no és només motor ni dos Grans Premis. Són 365 dies d’activitat de molts àmbits diferents, i el que pretenem és convertir-nos en una plataforma de generar oportunitats. Amb aquest acord, la Fundació Barcelona Formació Professional ens ajuda perquè aquestes oportunitats siguin aprofitades, en aquest cas pels estudiants”.

La directora de la Fundació, Montse Blanes, ha explicat que “aquest projecte ajuda a potenciar la innovació als centres d’FP amb els tres reptes plantejats pel Circuit, la qual cosa no deixa de ser un procés formatiu basat en la realitat i els desafiaments a què han de fer front diàriament aquestes instal·lacions esportives, sent així de gran profit dels alumnes”.Data de modificació: 22/11/2017 19:18:19