Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:28  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LA FIA RENOVA AL CIRCUIT LA MÀXIMA ACREDITACIÓ DE SOSTENIBILITAT

  • Foto aèria del circuit

    Foto aèria del circuit

19/11/2017

L’any 2015, el Circuit es va convertir en la primera pista d’F1 guardonada amb el nivell d’Excel·lència per la FIA gràcies al seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) ha renovat al Circuit de Barcelona-Catalunya l’acreditació de nivell Excel·lència que atorga el seu programa de sostenibilitat. El traçat català continua demostrant una implicació mediambiental pionera al món de l’esport i dels circuits, després de tres anys amb aquest reconeixement.

L’any 2015, el Circuit es va convertir en la primera pista de Formula One en obtenir l’acreditació de nivell Excel·lència del programa de sostenibilitat de la FIA. Aquest projecte busca millorar la sostenibilitat a l’esport de motor de tot el món i preveu un marc de treball en la gestió mediambiental als diferents grups d’interès i ofereix iniciatives per avançar en aquest àmbit d’actuació.

La FIA ha certificat que la direcció del Circuit de Barcelona-Catalunya ha demostrat un compromís a llarg termini amb operacions mediambientals sostenibles, havent rebut la primera certificació ISO l’any 2008. El Circuit promou, entre moltes coses, un consum responsable de recursos, una mobilitat sostenible fomentant el transport públic, el vehicle elèctric i la bicicleta, el manteniment dels espais verds, etc.

Les accions mediambientals realitzades pel Circuit han donat els seus fruits aquests últims anys amb reconeixements per part de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM Environment Award) o la Real Federació Espanyola d’Automobilisme (Premi a la Sostenibilitat Mediambiental), que se sumen a l’acreditació de la FIA.

Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya: “És tot un honor que se’ns reconegui com una de les pistes més sostenibles del món i que es mantingui aquest reconeixement d’Excel·lència de la FIA. Seguirem treballant per a millorar i créixer quant a sostenibilitat de les nostres instal·lacions es refereix”.

 Data de modificació: 27/11/2017 09:34:13