Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:37  |  11/07/2020

Data i hora oficial

El temps

TORNA MARCEL GROS AMB EL SEU ESPECTACLE INFANTIL "UNIVERSARI"

  • Universari

    Universari

  • FITKAM 2017 - Marcel Gros

    FITKAM 2017 - Marcel Gros

19/11/2017

Després de la seva actuació a l'últim FITKAM, l'inconfusible Marcel Gros, torna a Montmeló de la mà del Grup Xarxa, amb el seu espectacle Universari. Un muntatge de teatre infantil que va crear l'any passat per celebrar els 25 anys sobre els escenaris com a pallasso en solitari.

 

Marcel Gros es defineix com un clown, un bufó, un showman… en definitiva, tot un pallasso! El títol de l’espectacle "Universari" fa un dels jocs de paraules que tant agraden al Marcel. “És una paraula que he fet servir a vegades perquè barreja “univers” i “aniversari” i com que això és un aniversari universal… Commemoro els 25 anys de treball en solitari, 25 anys amb el nas vermell!”. Com a curiositat explica que actua amb el mateix nas i sabates que el primer dia: “Del tipus de nas vermell que porto no n’han fet més. En tinc uns tres que me’ls he pintat i retallat jo mateix i me’ls he fet a la mida. Els conservo des del primer dia. És la meva imatge i és diferent dels altres. I pel que fa a les sabates, en tinc unes esportives de jugador de bàsquet grans i les botes de pallasso, que són les que duc a ‘Universari’”.

 

Fent una mica de retrospectiva, qualifica les seves produccions com “autèntiques, perquè em surten de dins” i molt “elementals, perquè s’entenen a la primera; tenen una lectura molt fàcil que arriba tant a infants com grans”. En aquest sentit puntualitza que “els grans, a més, poden veure-hi una segona i tercera lectura amb les coses que dic, que és una barreja d’elements visuals, poètics i prosaics en què dono missatges com el poder de la imaginació, del riure, del joc…”.

 

Tot això és el que el proper diumenge 26 de novembre es podrà veure a la sala Polivalent de Montmeló, a partir de las 12 hores, organitzat pel grup Xarxa.Data de modificació: 23/11/2017 15:09:52