Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:35  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ REPRÈN ELS ESPAIS DE DEBAT EDUCATIU (EDE)

  • Espais de Debat Educatiu (EDE)

    Espais de Debat Educatiu (EDE)

  • Montmeló reprèn els Espais de Debat Educatiu (EDE)

    Montmeló reprèn els Espais de Debat Educatiu (EDE)

30/1/2018

El passat mes de novembre es va dur a terme, a la Sala de la Concòrdia, la primera sessió de l'Espai de Debat Educatiu d'aquest curs 2017/2018 amb l'obra de teatre "Són coses de nens", de Forn Teatre.  Dilluns 5 de febrer es reprenen els debats tallers d'EDE, després de la pausa de les vacances nadalenques.

 

Els EDE són un recurs subvencionat per la Diputació de Barcelona, que ofereix a la comunitat educativa del municipi la possibilitat de debatre aspectes importants sobre l'educació d'infants i joves, des de 0 a 18 anys, per tal de consensuar criteris d'actuació educativa.

 

Aquest curs 2017/2018 es pretén continuar treballant en el debat sobre la convivència a les aules, temàtica que ja es va encetar el curs passat, en trobades mensuals els primers dilluns de cada mes a les 18 hores.

 

Paral·lelament al debat generat en aquests espais, s'estan portant a terme projectes educatius rellevants als centres educatius, com són la implementació dels sociogrames per a la intervenció pedagògica del projecte GRODE (Grup de Recerca, Orientació i Desenvolupament Educatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona) i accions derivades de la col·laboració amb la fundació No al acoso, de  NACE.

 

Aquest projectes de dinamització educativa forma part del programa del Pla Educatiu de Poble de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montmeló i del Projecte de suport a la funció educativa de les famílies, que porta a terme l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.Data de modificació: 01/02/2018 20:05:20