Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:40  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ENQUESTA DE SEGURETAT PÚBLICA DE CATALUNYA (ESPC)

  • 012 gencat.cat

    012 gencat.cat

12/11/2017

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya inicia, dilluns 13 de novembre, els treballs de la 17a edició de l’Enquesta de seguretat pública de Catalunya (ESPC).

 

L’ESPC consisteix en l'estudi periòdic de les experiències de victimització que s'han produït a Catalunya, la mesura dels sentiments d'inseguretat i la recollida de les opinions dels ciutadans en matèria de seguretat i policia. Aquest estudi es porta a terme a través d’una enquesta, que pot ser autoadministrada per internet o telefònica, a una mostra representativa de la població, d’aproximadament unes 6.000 persones.

 

Està previst realitzar l’enquesta entre els mesos de novembre i desembre i una part d’aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a ciutadans i ciutadanes del nostre municipi.

 

En cas que les persones entrevistades vulguin confirmar que, efectivament, es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, poden adreçar-se al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.Data de modificació: 14/11/2017 20:34:10