Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:22  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL CONSELL COMARCAL HA PRESENTAT ELS DEBATS SOBRE HABITATGE A LA SALA DE LA CONCÒRDIA

  • Parlem sobre habitatge

    Parlem sobre habitatge

9/11/2017

Després roda de premsa a l'Ajuntament de Montmeló el passat 31 d'octubre, a càrrec del president del Consell Comarcal, David Ricart, aques matí, s'ha realitzat a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament, la primera de les dues jornades de debats dedicades a l'habitatge.

 

Aquestes jornades tenen l'objectiu de proporcionar un marc per a la reflexió conjunta sobre aquesta matèria de la mà d'experts de diversos àmbits. Així, es vol analitzar la situació actual i promoure les polítiques actives donant als responsables del territori totes les eines possibles.

 

Aquesta iniciativa dóna continuïtat a la feina que el Consell Comarcal porta fent en matèria d'habitatge des de fa més de 10 anys i vol donar alhora resposta a la a necessitat creixent de desenvolupar programes socials d'habitatge, de treballar en els àmbits del marc normatiu d’habitatge i la pobresa energètica de proporcionar eines que ajudin en la presa de decisions als responsables polítics i agents implicats.

 

D'aquesta manera, la primera sessió de debats d'avui, sota el títol «Realitat i reptes», ha presentat una visió acadèmica de l'àmbit de l'habitatge de la mà d'experts com catedràtics universitaris, professionals de l’àmbit jurídic i representants del tercer sector. La segona sessió es farà el dia 23 de novembre a Can Font a Les Franqueses del Vallès i, sota el títol «Eines i estratègies», té com a objectiu oferir als assistents una visió més pràctica. Així, representants de la Diputació de Barcelona, de les entitats financeres o de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya parlaran de les seves experiències.

 

Els debats estan adreçats principalment a tècnics i responsables municipals. Es podrà fer la inscripció gratuïta al web del Consell Comarcal www.vallesoriental.catData de modificació: 09/11/2017 19:25:05