Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:43  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

3 DE DESEMBRE: VOLTES SOLIDÀRIES AL CIRCUT

  • Voltes solidàries al circuit

    Voltes solidàries al circuit

5/11/2017

L’activitat s’emmarca en els actes de La Marató de TV3 i permet rodar amb el vehicle propi pel traçat a la vegada que es col·labora amb el programa benèfic, enguany dedicat a les malalties infeccioses.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a organitzar per 10è any consecutiu les Voltes Solidàries, una activitat benèfica en la qual es poden fer dues voltes a la pista amb vehicle propi, els beneficis de la qual aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3. Amb una mica més d’antelació que habitualment, enguany les Voltes Solidàries es realitzaran el diumenge 3 de desembre, per recaptar fons pel programa solidari que impulsa Televisió de Catalunya, que aquest 2017 està dedicat a les malalties infeccioses.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya, doncs, es mobilitzarà un any més celebrant les Voltes Solidàries, obertes a tots els aficionats per a què puguin rodar amb els seus vehicles, moto o cotxe, per la pista. Els tiquets de les Voltes Solidàries estan disponibles anticipadament al web del Circuit a un preu de 25 euros, que es destinaran íntegrament a La Marató de TV3. L’activitat, programada entre les 14.00 i les 17.20 h,  inclou dues voltes per la pista guiades per un cotxe de seguretat a una velocitat mitjana de 50 km/h i pel traçat Gran Premi, de 4.655 metres.

 

Aprofitant la celebració de les Voltes Solidàries, també es podrà fer un recorregut per les instal·lacions del Circuit, per conèixer zones normalment restringides al públic com direcció de cursa, la sala de brífing, el pòdium, la sala de premsa... L’entrada a les instal·lacions per realitzar la visita és gratuïta. El Circuit de Barcelona-Catalunya també posarà a disposició dels assistents que vulguin fer una aportació econòmica major una urna per poder fer un donatiu físic.

 

A més de les Voltes Solidàries,  el 3 de desembre el Circuit també acollirà altres accions a favor de La Marató de TV3, com els 10kmRACC, curses d’atletisme de 10 km, 5 km i infantils.Data de modificació: 09/11/2017 19:09:23