Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:02  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

JOAN PERA TORNA A OMPLIR LA SALA POLIVALENT

  • Joan Pera, Capri

    Joan Pera, Capri

  • Joan Pera, Capri

    Joan Pera, Capri

  • Joan Pera, Capri

    Joan Pera, Capri

3/11/2017

El veterà actor Joan Pera continua estant en forma i així ho va demostrar durant l'obra "Joan Pera Capri" el passat 28 d'octubre a la Polivalent. Sol en l'escenari, durant més de 90 minuts l'actor va retre homenatge a la figura de Capri però amb l'inconfusible estil irònic i subtil d'en Joan Pera.

 

Després de visitar la Sala Polivalent, fa dos anys, amb l'obra "Fer riure és un art", dirigida per Martí Torras, on el públic assistent va poder fer un passeig ple de anècdotes i fragments de la vida artística de Joan Pera, el conegut actor ha tornat a Montmeló, en aquesta ocasió amb el nou show que recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor, humorista català, Joan Capri (1917-2000).

 

La ironia amable però incisiva de Joan Capri el van convertir en una caricatura del català mitjà que va fer riure diverses generacions. I ara, en la veu de Joan Pera, Els monòlegs de Capri han tornat a cobrar vida. Mes de 200 persones van omplir la platea de la Sala Polivalent i van riure i passar una estona ben agradable.

 

Aquesta obra formava part dels diferents actes que s'han organitzat durant la quinzena de la gent gran de Montmeló.Data de modificació: 08/11/2017 19:17:58