Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:50  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

GRAN ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC A LA CASTANYADA 2017

 • Castanyada 2017: gran assistència de públic

  Castanyada 2017: gran assistència de públic

 • Castanyada 2017: actuació de Pot Petit

  Castanyada 2017: actuació de Pot Petit

 • Castanyada 2017: venda de castanyes

  Castanyada 2017: venda de castanyes

 • Castanyada 2017: la Nit de les Petites Bruixes

  Castanyada 2017: la Nit de les Petites Bruixes

1/11/2017

La plaça de la Quintana es va omplir de públic per veure i viure les diferents activitats que es van organitzar al voltant de la Castanyada.

Com cada any, CIJ Esplaia't va muntar diferents tallers per al públic infantil i parades de venda de productes: castanyes, moniatos, pastissos, etc .... Enguany l'empresa Corbión va patrocinar un taller de cistells amb material reciclat que va comptar amb molta participació de públic familiar.
Mentrestant, a l'escenari, la companyia Pot Petit oferia r el seu espectacle que va fer participar al més petits durant una llarga estona.

Arribada la nit, va ser el torn de la colla petita de Diables, que van delectar als assistents amb les figures de foc i el so de timbals. Tot això sota el fil conductor d'una història molt adequada per a la Nit de Sants, sota el títol de "La nit de les petites bruixes", que va finalitzar amb la crema de la façana de l'Escola de Música, coronada pel número "=, en commemoració del 20è aniversari de la colla de Diables de Montmeló.

En acabar l'actuació de la colla de diables, la carpa central es va omplir de taules on es van servir botifarres i pinxos. I per al públic juvenil, la nit es va allargar a la plaça de la Quintana, amb la música del grups Havanera Surf, Proyecto Pihara i Möndo Loco.
 
Des de les 5 de la tarda, els diferents espais de la Quintana es van omplir d'una nombrosa quantitat de públic de totes les edats, en funció de les diferents activitats i actuacións que es desenvolupaven.


Data de modificació: 02/11/2017 20:40:30