Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:30  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

JORNADA DE PORTES OBERTES A LA PLANTA DE DIGESTIÓ ANAERÒBICA I DE COMPOSTATGE

  • Visites guiades a la planta de digestió anaeròbica

    Visites guiades a la planta de digestió anaeròbica

5/11/2018

Vols saber com podem transformar la matèria orgànica generada a les nostres llars en energia elèctrica ? El Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental se suma el dia 10 de novembre a la Jornada de Portes obertes de la III Setmana del Turisme Industrial que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) amb la visita a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge.

Aquesta activitat permetrà donar a conèixer aquesta instal·lació a través de visites guiades, des de les 10.30 fins a les 13 hores, i descobrir com es transforma la matèria orgànica generada a les nostres llars en electricitat. La instal·lació, oberta al públic, es pot visitar fora d’aquesta data prèvia reserva. Podeu trucar al Tel. 93 870 85 79.

La Setmana del Turisme Industrial
Es tracta d’una oportunitat per conèixer el nostre patrimoni industrial des d’una perspectiva completament única i enriquidora, amb un variat programa d'esdeveniments que posen en valor els recursos industrials del territori.


En motiu d’aquesta setmana tan especial; museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils i altres equipaments, han decidit celebrar diferents jornades de portes obertes perquè ens endinsem al món industrial.

 

 

Consorci de Gestió de Residus del Vallès Oriental:


Informació relacionada


Data de modificació: 06/11/2018 10:24:09