Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:00  |  16/01/2021

Data i hora oficial

El temps

NOVES CONNEXIONS VIÀRIES DES DE MONTMELÓ A LES VIES C-17, AP-7 i C-33

  • La C-17 al pas per Montmeló

    La C-17 al pas per Montmeló

  • Nou enllaç entre la C17 i l'AP7

    Nou enllaç entre la C17 i l'AP7

2/11/2017

El passat dia 26 d’octubre, la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va adjudicar el contracte per a la redacció del projecte de les noves connexions viàries des de Montmeló a les vies C-17, AP-7 i C-33.

 

Aquest projecte complementa al projecte d’ampliació i millora del servei de la C-17 entre Parets del Vallès i Lliçà d'Amunt i ha de suposar una millora de la mobilitat viària dels ciutadans del nostre municipi.

 

D’acord amb l’acordat entre l’Alcalde de Montmeló, Antoni Guil i el Secretari de Territori, el senyor Ricard Font, el projecte inclourà l’estudi de la connexió de Montmeló a aquestes infraestructures des del carrer Timbaler del Bruch. En concret, es tracta dels brancals d’accés a la C-17, sentit Granollers, i el de sortida i entrada a l'AP-7 i C-33 en sentit Tarragona, Girona i Barcelona, a l’alçada de la sortida 14 (AP-7 direcció Tarragona).


Aquestes connexions viàries es sumaran a la nova connexió projectada al vial perimetral del Circuit, que incorpora una nova rotonda al terme municipal de Parets del Vallès que permetrà l’accés a la C-17 de forma directa sense haver d’anar fins a la porta principal del Circuit o haver d’efectuar una infracció de trànsit, fent un inadequat i perillós canvi de sentit.Data de modificació: 02/11/2017 17:54:33