Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:14  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

CONTROLS DE VELOCITAT

  • Zona 20 - Prioritat per vianants

    Zona 20 - Prioritat per vianants

  • Zona 20 - Prioritat per vianants

    Zona 20 - Prioritat per vianants

20/10/2017

L'excés de velocitat dels vehicles en les zones urbanes del municipi és un preocupació de la ciutadania que s'ha fet palesa en diferents reunions amb veïns i veïnes, en particular als carrers que han vist incrementat el volum de pas de vehicles fruit de la nova mobilitat produïda arrel de la pacificació del trànsit al centre urbà.

 

L’incompliment dels límits de velocitat en aquests carrers, però també als vials perimetrals als polígons industrials, així com en la zona centre, amb clara prioritat per a vianants, compromet la seguretat de la ciutadania. Per tal de garantir la convivència de vehicles i vianants, aquests darrers dies s'han realitzat controls de velocitat en punts crítics del municipi per assegurar el compliment de la normativa en matèria de trànsit.

 

El nombre de vehicles denunciats ha estat de 336. Cal destacar que 111 infraccions de velocitat han estat en els vials dels polígons i 186 s’han produït al centre del municipi, a la zona de preferència de pas de l’avinguda de Pompeu Fabra.Data de modificació: 26/10/2017 12:37:25