Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:39  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

CARE SANTOS EN EL CLUB DE LECTURA

  • Care Santos en el Club de Lectura

    Care Santos en el Club de Lectura

21/10/2017

El Club de lectura consisteix en una trobada mensual a la Biblioteca entre persones que gaudeixen llegint i volen compartir els seus comentaris amb altres lectors. A Montmeló es va posar en funcionament l'any 2001 i, des de llavors, cada divendres de final de mes, aplega al voltant de vint lectors que conversen entorn de un llibre triat.

 

La biblioteca facilita a tots els participants del club els exemplars del llibre a comentar en la sessió mensual. El Club de lectura compta amb un moderador i, a vegades, també amb la presència de l'autor del llibre. Aquest és el cas de la propera sessió prevista per dijous 26 d'octubre, on ens acompanyarà Care Santos per poder comentar les seves novel·les  Diamant blau i El dueño  de las sombras  (juvenil).

 

Care Santos va néixer a Mataró (Barcelona) l'any 1970. Va començar a escriure als 8 anys i des de llavors no ha deixat de fer-ho no un sol dia de la seva vida. Va estudiar Dret i Filologia, va treballar en diferents mitjans de comunicació i als 25 anys va publicar el seu primer llibre. Des de llavors, ha publicat deu novel·les, sis llibres de relats i una nombrosa obra per a joves i infants. En aquest terreny, és una de les autores més llegides del nostre país, i la seva obra ha estat traduïda a més de 20 idiomes.

 

El 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la Desig de xocolata. Ha obtingut, a més, els premis Edebé, Gran Angular, Ramon Muntaner i Protagonista Jove —tot de literatura per a joves— i ha fet d'antòloga del llibre Un deu. Antologia del nou conte català. Fa poc ha enllestit el seu primer text teatral, Truca abans d'entrar.Data de modificació: 26/10/2017 14:16:53