Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:41  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 005 DEL MES D'OCTUBRE

  • Crònica 005 - Octure 2017

    Crònica 005 - Octure 2017

  • Activitat en el Casal de la Gent Gran de Montmeló

    Activitat en el Casal de la Gent Gran de Montmeló

17/10/2017

EDITORIAL: Gaudim de la nostra gent gran

 

Des de la regidoria de Gent Gran, l'Ajuntament reforça i impulsa l'envelliment actiu, i així cada any posa en marxa un seguit de tallers i activitats al casal per trencar la imatge tradicional de la vellesa i potenciar-ne els aspectes vitals, actius i d'igualtat de gènere, així com el respecte a les seves decisions.

 

Volem donar encara més protagonisme a la gent gran del nostre poble, aprendre del seu coneixement i experiència incorporant-los encara més a la vida activa local, donant-los encara més veu a les seves opinions i decisions.

Gairebé 1689 montmelonins tenen 65 anys o més. Representen el 19 per cent de la població i un col·lectiu a l'alça a causa de l'increment de l'esperança de vida.

 

Podem afirmar, sense por a equivocar-nos, que són un “gran actiu” pel nostre futur i desenvolupament social al que no podem ni volem renunciar.

 

Des de fa anys se'ls dedica uns dies d'activitats pensades única i exclusivament per aquest col·lectiu. De la quinzena d'enguany en podríem dir, perquè no, “la festa gran” !

 

La festa gran comença el dilluns 16 d'octubre per la tarda amb una projecció de cinema a la Sala de la Concòrdia, i finalitza el diumenge dia 29 amb el més que merescut dinar de germanor al pavelló municipal.

També són dies de reconeixement de tota la feina que es fa al casal i un bon moment per posar en valor l'esforç i l'aportació de les persones grans al benestar col·lectiu.

 

I per tot això convidem a tothom, infants, joves, adults, a participar en la Festa Gran i compartir aquesta il·lusió amb els nostres grans.

 

Gaudim de la nostra gent gran i de tota la Festa !

 

Carme Palacios, Regidora de Gent GranData de modificació: 18/10/2017 20:28:03