Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:43  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

JUGA I ENDEVINA-LA AL CASAL DE LA GENT GRAN

  • Endevina-la!

    Endevina-la!

  • Endevina-la!

    Endevina-la!

18/10/2017

Les jornades dedicades a la gent gran a Montmeló durant el mes d’octubre ofereixen una gran varietat d’activitats programades, tant a dins del Casal de la Gent Gran com sortides fora del local. Una de les activitats organitzades és un concurs de llengua per mostrar l’enginy dels que s’animin a jugar-hi.

 

S’han col·locat una dotzena de jeroglífics a les parets del bar del Casal perquè els clients intentin descobrir el seu significat. És un joc per reflexionar que consta d’una pregunta introductòria i s’ha de contestar mitjançant els símbols, lletres o paraules que hi ha a la imatge penjada a la paret. La resposta del jeroglífic és el resultat de llegir imatges i lletres sense tenir en compte accents, pronoms o altres canvis ortogràfics.

 

Els participants tenen tota la setmana per emplenar la butlleta amb les 12 solucions i dipositar-la a l’urna que s’ha deixat a la barra del bar. Divendres, 20 d’octubre, se sabrà qui és el guanyador del concurs, el qual obtindrà una entrada doble per anar a l’obra de teatre Joan Pera, Capri, que es farà a la Torreta, dissabte, 28 d’octubre.

 

I per qui no hagi tingut sort aquesta setmana, del 23 al 27 d’octubre es penjaran una dotzena més de jeroglífics nous per tenir una altra oportunitat per desxifrar els jeroglífics i guanyar les entrades de teatre.

 

 Data de modificació: 18/10/2017 20:09:19