Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:28  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

OCTUBRE, MES DE LA GENT GRAN

  • Mes de la gent gran 2017

    Mes de la gent gran 2017

15/10/2017

Durant tot aquest mes, la gent gran de Montmeló té diverses cites per gaudir i celebrar activament la maduresa amb motiu de la commemoració el dia 1, del Dia Internacional de la Gent Gran.

 

Des de l'Ajuntament de Montmeló amb la col·laboració de la Junta del Casal s'han programat tot un seguit d'activitats dedicades a la gent gran de la nostra població que començaran aquest aques dilluns 16 amb una sessió de cinema i es perllongaran fins el diumenge 29, amb el tradicional dinar d'homenatge.

 

Entre les activitats programades destaquen dues  visites guiades al Liceu que tindrà lloc els dies 17 i 19 i l'assistència com a públic al programa de televisió "Boooom", el  dimecres 25 d'octubre. El programa també inclou una xerrada sobre alimentació saludable , un taller de psicomotricitat, la realització d'una flashmob i l'espectacle teatral d'en Joan Pere a la Sala Polivalent.

 

Com activitats clàssiques estan el bingo. els esmorzars saludables, el taller de mandales, el contacontes a la Fireta, la cantada de la Coral a Can Dotras i el concurs de truites. L'homenatge de comiat del mes de la Gent Gran, conclourà diumenge, dia 29 d'octubre, amb un dinar amb ball al pavelló poliesportiu municipal.

 

Durant aquests dies els tallers habituals que es fan al Casal i que coincideixin amb alguna de les activitats programades es suspendran a excepció del taller de sevillanes que coincideix amb la sortida a la Sagrada Família.

Per últim destacar el concurs de jeroglífics i endivinalles ques'organitza des de l'Oficina de Català de l'Ajuntament de Montmeló.

 

Totes aquestes experiències i activitats estan obertes a tota la gent gran de Montmeló. Per participar-hi es necessita inscripció prèvia que s'estan realitzant al vestíbul de l'Ajuntament o bé en el mateix Casal de la Gent granData de modificació: 17/10/2017 09:40:01