Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

04:03  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LA TANDA CONTRA EL CÀNCER CONVERTIRÀ A INFANTS MALALTS EN COPILOTS DE CURSES PER UN DIA AL CIRCUIT

 • Jornada de l’AECC al Circuit

  Jornada de l’AECC al Circuit

 • Jornada de l’AECC al Circuit

  Jornada de l’AECC al Circuit

 • Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya

  Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya

9/10/2017

L’AECC-Catalunya contra el Càncer i el Circuit organitzen una jornada de lleure que tindrà lloc el proper diumenge dia 15 d’octubre.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya i l’AECC-Catalunya contra el Càncer organitzen el proper diumenge dia 15 d’octubre la “X Jornada aecc & Circuit de Barcelona-Catalunya”. Un any més, l’acte serà una jornada d’oci per a que nens malalts de càncer i les seves famílies s’oblidin de la malaltia durant un dia, amb un conjunt d’activitats programades que garanteixen la diversió dels petits. A més, els infants podran viure l’experiència de convertir-se en copilots de cotxes d’alta gamma, amb marques com ara Porsche, Ferrari, Lamborghini, etc., i sentir l’emoció de córrer en un dels traçats més internacionals i prestigiosos.

A banda d’aquesta activitat estrella anomenada “La Tanda contra el càncer”, amb cotxes procedents de particulars, concessionaris i Clubs d’arreu de l’Estat, també s’oferirà una visita guiada per les instal·lacions del Circuit, una oportunitat única per conèixer els racons més singulars pels quals passen els pilots del món de l’alta competició. Per tal de viure una experiència completa, entre les activitats també es troba un planetari, inflables, un circuit de motos i diferents tallers de manualitats i maquillatge.

A partir de les 10 h de diumenge es podrà gaudir de les activitats al pàdoc del Circuit, mentre que la Tanda contra el càncer tindrà lloc a les 13.00 h. La jornada veurà la seva cloenda unes hores més tard, a les 16.00 h.

 Data de modificació: 12/10/2017 17:45:25