Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:09  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT INAUGURA UN ESPAI "ESPORTS" DE LA MÀ KAZUNORI YAMAUCHI

6/10/2017

La zona batejada pel creador de Gran Turismo, una de les sagues més venudes, podrà acollir competicions i activitats relacionades amb els eSports.    

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha rebut el productor i ànima mater de la saga de videojocs Gran Turismo per inaugurar el seu propi espai dedicat als eSports. Kazunori Yamauchi, que aquests dies es troba a la ciutat comtal per assistir a la segona edició del Barcelona Games World, ha estat el padrí de luxe de la zona, que podrà acollir campionats i activitats relacionades amb els eSports. Això serà en un entorn únic, al Pis Box Member. Situat a la recta principal i amb vista a la pista, mostrarà la fusió i el vincle que el Circuit busca entre la competició en el traçat i la del món virtual.

 

L’acte ha estat presidit per Joan Fontserè. El director del Circuit de Barcelona-Catalunya ha destacat “la importància de donar a conèixer el que fem al Circuit a tots els públics, com ara el dels eSports, i quina forma millor de fer-ho que de la mà de Play Station i del creador del concepte de GT”.

 

Kazunori Yamauchi, per la seva part, s’ha mostrat agraït amb aquest vincle sorgit: “Sento a Barcelona com a alguna cosa propera, és com si visqués l’ambient de la meva ciutat natal, i m’agradaria que aquesta fos una oportunitat per seguir estrenyent els llaços que ens uneixen”. I és que darrere del líder de l’equip de desenvolupament de Polyphony Digital, empresa productora del mundialment conegut Gran Turismo, també es troba una altra cara, la del pilot professional de curses.

 

Precisament, un dels ambaixadors d’aquesta fusió entre automobilisme i els eSport és Lucas Ordóñez. El pilot professional espanyol, present a l’acte, va ser el guanyador de la primera edició de GT Academy, experiència pionera a portar un pilot de videojoc a la més alta competició amb l’escuderia Nissan, amb la que continua el seu compromís en l’actualitat. El madrileny va estar al Circuit de Barcelona-Catalunya aquest passat cap de setmana disputant la final de les Blancpain GT Series al Festival de la Velocitat de Barcelona.Data de modificació: 12/10/2017 17:40:39