Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:46  |  26/05/2020

Data i hora oficial

El temps

ES BUSQUEN APRENENTS I VOLUNTARIS LINGÜÍSTICS

  • Voluntariat per la llengua a Montmeló

    Voluntariat per la llengua a Montmeló

  • Voluntariat per la llengua

    Voluntariat per la llengua

13/10/2017

L’Oficina de Català de Montmeló cada any organitza dues edicions del programa del Voluntariat per la llengua amb l'objectiu que la gent practiqui el català, agafi confiança a l'hora de parlar-lo i es faci poble entre els participants a l'activitat.

 

Gràcies a aquest programa es posa en contacte una persona que parla català de manera habitual (voluntari) amb una altra que, tot i tenir els coneixements bàsics per parlar-lo, encara no s’ha atrevit a usar el català (aprenent).

 

El programa va adreçat a persones majors de 16 anys i suposa un compromís mínim de 10 hores (una hora a la setmana durant deu setmanes) per tal de trobar-se on vulguin i parlar tenint en compte que no hi ha cap tipus de condicionament pel que fa als temes de conversa. La participació al Voluntariat per la llengua facilita que les persones, que tenen coneixements de llengua catalana i encara no la parlen, guanyin prou fluïdesa per incorporar-la de manera natural en les activitats quotidianes, laborals o de relació social. I a la vegada fa que les persones que parlen habitualment el català no canviïn de llengua si s’adrecen a persones desconegudes o bé es pensen que el seu interlocutor és originari de fora de Catalunya.

 

Tant si vols deixar-te anar a parlar en català com si vols ajudar a algú a fer-ho, adreça’t a l’Oficina de Català de Montmeló i dóna les teves dades personals: nom, cognoms, edat, adreça completa, telèfon i adreça electrònica. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

 

Oficina de Català de Montmeló (pl. de la Vila, 1), montmelo@cpnl.cat, telèfon 93 572 00 00 (ext. 144).     Data de modificació: 17/10/2017 09:40:13