Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:03  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ REBUTJA LA VIOLÈNCIA EXERCIDA DURANT L'1 D'OCTUBRE

  • Montmeló rebutja la violència de l'1 d'octubre

    Montmeló rebutja la violència de l'1 d'octubre

5/10/2017

L'Ajuntament de Montmeló condemna les càrregues policials de les forces de seguretat de l’Estat durant el dia 1 d'0ctubre.
 
El passat dilluns dia 2, l’Ajuntament va adherir-se a l’aturada de 15 minuts convocada per la Taula per la Democràcia i va convocar la ciutadania a les 12 del migdia a la plaça de la Vila. La convocatòria va ser seguida per un gran nombre de persones que van expressar el seu rebuig a les carregues policials de l’1 d’octubre.


A l’acte, l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil va expressar el rebuig a tot tipus de violència i va mostrar la solidaritat amb les persones que l’havien patit durant l'1 d'octubre, al temps va fer una crida pel diàleg i la convivència. A continuació, el primer tinent d'alcalde, Albert Montserrat va llegir la convocatòria d'Aturada de País de la Taula per la Democràcia, a la qual s'havia afegit el mateix Ajuntament. I per finalitzar va parlar Cisco de Sande, com a portaveu de l'ANC a Montmeló, que va explicar com havia anat la jornada de l'1-O a Montmeló.Data de modificació: 05/10/2017 15:21:44