Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:13  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ATURADA DE PAÍS PER A DEMÀ 3 D'OCTUBRE

  • 3-O Aturada de País

    3-O Aturada de País

2/10/2017

L'ajuntament de Montmeló i el Comitè d'Empresa acorden l'adhesió a "l'Aturada de País" convocada per al 3 d'octubre de 2017.

Vista la convocatòria d'Aturada de País anunciada per la Taula per la Democràcia per demà dimarts, 3 d'octubre de 2017, com a mostra de condemna per la violència exercida per part de les forces de seguretat durant la jornada de l'1 d'octubre a Catalunya, l'Ajuntament de Montmeló i el Comitè d'Empresa, reunits avui 2 d'octubre de 2107, acorden adherir-se a l'esmentada convocatòria. Per aquest motiu, romandran tancades totes les dependències municipals a excepció de la Policia Local, els serveis mínims essencials acordats i l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

L'adhesió s'entén com una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya en la seva pluralitat, a la defensa d'un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l'autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

És per tot això que es fa una crida al conjunt de totes les forces polítiques i socials de l'Estat Espanyol i d'Europa, perquè facin tot allò que sigui necessari i per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania catalana.

Alhora es convida a sortir al carrer i participar de les accions programades dins aquesta convocatòria, donant una resposta pacífica, contundent i democràtica. No tolerem cap més agressió.Data de modificació: 02/10/2017 16:06:48