Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:27  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LA SETMANA DE LA MOBILITAT ES TANCA DEMÂ 5 D'OCTUBRE AMB UNA XERRADA SOBRE LA QUALITAT DE L'AIRE A MONTMELÓ

  • Xerrada sobre la qualitat de l'aire a Montmeló

    Xerrada sobre la qualitat de l'aire a Montmeló

  • Tall de carrers Dia sense cotxes

    Tall de carrers Dia sense cotxes

  • Taller familiar

    Taller familiar

4/10/2017

Com a acte de cloenda de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 el dijous 5 d'octubre a les 18 h de la tarda es realitzarà a la Sala de la Concòrdia una Xerrada a càrrec dels investigadors del CSIC que han estat mesurant dades de contaminació atmosfèrica al Vallès Oriental i a Montmeló amb l'objectiu de donar a conèixer els resultats preliminars i conscienciar de la importància de la qualitat de l'aire per la salut.

 

Des de l'ajuntament de Montmeló enguany es va voler prioritzar la realització d'activitats de la Setmana de la Mobilitat durant el divendres 22 de setembre coincidint amb el Dia Mundial sense Cotxes.

 

Durant tota la jornada, es van tallar nombrosos carrers d'entrada als centres educatius de la població (Escola Pau casals, Escola Sant Jordi i Institut de Montmeló) per tal de facilitar l'ús de mitjans sostenibles i saludables com la mobilitat a peu o l'ús de la bicicleta per accedir als centres.

 

A la tarda, es van realitzar dos tallers adreçats al públic familiar a la plaça de la Vila, on els participants van prendre ells mateixos mesures de fonts de soroll en diferents punts de Montmeló i es reflexionarà conjuntament sobre els efectes sobre la salut deguts a la contaminació atmosfèrica i al soroll ambiental. En el segon taller, cada família o grup de participants haurà de buscar les respostes a les preguntes plantejades per 14 punts marcats al plànol que se'ls va lliurar.

 

 

 Data de modificació: 14/09/2018 10:09:57