Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:44  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

TORNA EL FUTBOL SALA BASE AMB EL II TORNEIG GARCÍA OLIVA

  • Torneig de futbol sala a Montmeló

    Torneig de futbol sala a Montmeló

  • José María García Oliva

    José María García Oliva

19/9/2017

L'Associació Esportiva Montmeló organitza, aquest dissabte 23 de setembre, una jornada de futbol sala com a preludi de l'inici de la nova temporada, amb la segona edició del Torneig García Oliva.

Els partits es realitzaran simultàniament al pavelló poliesportiu i a la pista de l'Escola Pau Casals. Durant el torneig hi hauran partits de futbol sala base des de les quatre categories: benjamí, aleví, infantil i cadet. La competició és de caràcter amistós i serveix a l'entitat esportiva montmelonina com a assaig general per a veure el nivell dels equips que pròximament iniciaran la nova temporada de futbol sala.

El Torneig porta el nom de José María García Oliva, una de les persones que més ha fet per la pràctica del futbol sala a la nostra població. Va ser l'impulsor d'aquest esport al nostre poble, així com fundador i president de l'Sporting Montmeló primer i de l'AE Montmeló posteriorment. Actualment és responsable de l'àrea social de l'Associació Esportiva.Data de modificació: 21/09/2017 15:32:23