Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:48  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

REPTE SUPERAT: MES DE 600 SEAT 600 AL CIRCUIT

  • Concentració de SEAT 600 al circuit

    Concentració de SEAT 600 al circuit

  • Concentració de SEAT 600 al circuit

    Concentració de SEAT 600 al circuit

  • Concentració de SEAT 600 al circuit

    Concentració de SEAT 600 al circuit

13/9/2017

Fins a 787 vehicles i més de 4.000 assistents s'han reunit al Circuit de Barcelona-Catalunya en la clausura del 60 aniversari del 600.

 

SEAT ha batut el GUINNESS WORLD RECORDS amb la major concentració de 600 en la seva llarga història, des del seu naixement l’any 1957. Fins a 787 “pelotillas” i més de 4.000 assistents s’han reunit al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, a l’acte de cloenda del 60 Aniversari del 600.

Luca de Meo, president de SEAT, va recollir el certificar oficial del rècord aconseguit GUINNESS WORLD RECORDS, de la mà del comissari de l’organització. “El 600 està profundament arrelat en la història d’Espanya, un vehicle que va impulsar la monitorització del país en un important període de desenvolupament econòmic. Amb la seva fabricació, SEAT es va convertir en un dels pilars bàsic de la indústria espanyola, com ho és també avui”, va comentar als assistents a l’esdeveniment.

 

Entre els participants cal destacar, a més dels molts propietaris i aficionats, així com els clubs privats del 600, la presència de Mikel Palomera, director general de SEAT Espanya, amb un 600 de la seva propietat. “El 600 és pels espanyols el vehicle que va apropar les famílies als seus pobles, i va possibilitar a més la mobilitat de molts que viatjaven per primera vegada. Estic aquí amb el meu 600 gaudint entre amics i aficionats d’aquest gran homenatge al cotxe que va posar a Espanya sobre rodes”, va explicar al públic assistent, a més d’agrair la seva participació.

 

Sens dubte, el més esperat i emocionant de la jornada, es va dur a terme gràcies a tots els participants, amb la concentració dels 600, la sortida a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya i la gran fotografia de família.

 

Tant participants com assistents van poder gaudir d’una jornada de festa amb espectacles i actuacions musicals durant tot el dia, amb la participació del grup ‘Guateque’. A més del ball i la festa, no podia faltar una àmplia varietat d’oferta culinària, de la mà dels sempre espectaculars Foodtrucks. Així mateix, es va disposar d’un mercat de productes d’automobilisme i vintage, una zona de jocs pels més petits i exposicions que reunien els models històrics més emblemàtics de la història de la companyia i l’actual gamma de SEAT.

 

Conclouen així al Circuit de Barcelona-Catalunya els actes de commemoració del 60 Aniversari del SEAT 600, amb la consecució del GUINNESS WORLD RECORDS.Data de modificació: 14/09/2017 14:33:04