Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:22  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

UN REHABILITAT PAVELLÓ ESPORTIU ESTRENA TEMPORADA

  • Zona rehabilitada d'entrada al pavelló

    Zona rehabilitada d'entrada al pavelló

  • Zona rehabilitada d'entrada al pavelló

    Zona rehabilitada d'entrada al pavelló

14/9/2017

La impermeabilització integral de la coberta i l'adequació de l’entrada principal, han estat els dos aspectes més importants de les obres de millora i manteniment del pavelló poliesportiu de Montmeló que durant els mesos d’estiu s’han dut a terme.

 

Així doncs, el pavelló ha obert les portes al públic amb una renovada imatge i amb millores tècniques i d’estructura perquè aquesta instal·lació, que compta amb ja 30 anys de vida, pugui seguir sent útil per a les persones usuàries.

 

A aquestes millores s’ha de sumar l'adequació de la nova sala fitness de gestió privada i que en el mes de maig va renovar l’espai i totes les màquines.

 

L’oferta esportiva

Pel que fa a les activitats dirigides s’ha modificat l’oferta i l'horari d'algunes classes. Els preus finals han patit també algunes modificacions. L'oferta més important ha estat que la matriculació incloïa a més un abonament individual per a la temporada de piscines, per a totes les persones empadronades a Montmeló.

 

Hi ha diferents ofertes que aquelles persones usuàries de les instal·lacions esportives podran consultar al mateix pavelló i a la web municipal.Data de modificació: 11/10/2017 08:21:09