Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:49  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

TASQUES DE MANTENIMENT I OBRES A LES ESCOLES DE MONTMELÓ

  • Lames novea a totes les finestres de l'Escola Sant Jordi

    Lames novea a totes les finestres de l'Escola Sant Jordi

  • Canvi de les finestres del pis superior de l'escola Pau Casals

    Canvi de les finestres del pis superior de l'escola Pau Casals

13/9/2017

L’Ajuntament de Montmeló aprofita cada any l’estiu per a la realització de les diferents tasques de manteniment i obres menor dels diferents centres educatius. L’any 2017, la inversió en reparacions als centres educatius ha estat de 23.225 euros.

 

En el cas de l’escola Sant Jordi, l’obra més important ha estat realitzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb la impermeabilització de la coberta, que ocasionava problemes de goteres i humitats a diferents espais del centre educatiu.

 

Pel que fa a les inversions del consistori, s’han instal·lat lames a totes les finestres de la façana sud de l’escola per tal d’evitar l’excés de temperatura dins les aules durant els mesos d’estiu. En aquest cas, l’AMPA de l’escola hi ha col·laborat econòmicament.

 

Finalment, s’hi han realitzat petites tasques de manteniment: reparació de portes i tanques, repàs de la jardineria de l’escola, col·locar rajoles als vestidors, reomplir els sorrals, reparar cisternes i persianes, etc.

 

En el cas de l’escola Pau Casals, s’ha continuat amb el compromís del canvi de finestres de guillotina, canviant-ne sis, d’un total de dinou finestres que han estat canviades durant els darrers anys.

 

També s’hi han realitzat feines de manteniment, com tasques de pintura, reparar portes, canviar la xarxa de les porteries d’handbol, reomplir els sorrals, reparar cisternes i instal·lar saboneres i dispensadors de paper.

 

Durant els primers dies d’inici de curs escola, s’estan ultimant algunes d’aquestes petites intervencions, així com l’estudi de realització de projectes més rellevants que requereixen de més inversió econòmica.Data de modificació: 14/09/2017 13:46:59