Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

06:24  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA JOVENÍSSIMA IRENE PÉREZ GUANYA EL CONCURS FOTOGRÀFIC DE FESTA MAJOR

 • 1r premi - The differents colors of Montmeló, de Irene Pérez

  1r premi - The differents colors of Montmeló, de Irene Pérez

 • 2n premi - Sota el foc, de Miguel Ángel Feijoó

  2n premi - Sota el foc, de Miguel Ángel Feijoó

 • 3r premi - Espetecs finals I, de Carlos Morillo

  3r premi - Espetecs finals I, de Carlos Morillo

 • Lliuramenrt de premis

  Lliuramenrt de premis

 • Lliuramenrt de premis

  Lliuramenrt de premis

2/9/2017

El 28 de juliol passat, es va realitzar el lliurament de premis del Concurs Fotogràfic de la Festa Major de Montme, ló 2017. El lliurament de premis va tenir lloc a la Biblioteca Municipal La Grua.


Amics de la Fotografia, entitat organitzadora del concurs, la dinamitzadora de la UBCM, com a entitat col·laboradora, i Ariadna Ojeda com a regidora de Festes de l'Ajuntament, van ser els encarregats de lliurar els diferents premis del Concurs Fotogràfic de Festa Major que aquest any arribava a la seva quarta edició.

Enguany hi ha hagut un considerable increment de participació i s'han presentat un total de 39 fotografies. Els organitzadors han premiat a les persones finalistes i han concedit tres premis: el tercer ha estat per a Carlos Morillo amb una fotografia nocturna general de Montmeló en el moment dels focs artificials. EL segon premi recull un moment d'un correfoc i és obra den Miguel Ángel Feijoó. I el primer premi és per a la joveníssima Irene Pérez que ha retratat un moment de la festa Holi Dolly a la plaça de la Cucurny.

Les fotografies participants estaran exposades durant tot el mes d'octubre a la Biblioteca Municipal. També formaran part de la pàgina central del proper número del butlletí municipal Crònica del mes de setembre que sortirà al carrer el dia 18 de setembre.


Data de modificació: 07/09/2017 18:59:20