Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:18  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L’OFICINA DE CATALÀ DE MONTMELÓ

  • Ana i Eli, parella llingïística del Voluntariat per la llengua

    Ana i Eli, parella llingïística del Voluntariat per la llengua

8/9/2017

L’Oficina de Català, situada a l’Ajuntament de Montmeló, fa inscripcions dels cursos de català per a adults durant el mes de setembre per començar les classes a finals de mes i principis d’octubre.

 

Des del mes d’octubre i fins al febrer, a Montmeló es farà un curs de Bàsic 3 adreçat a aquelles persones que entenen i parlen una mica el català i volen obtenir el seu certificat de llengua Bàsic, el català oral nivell A1. El curs de 45 hores es farà a la G2M els dimarts i dijous de 9.15 h a 10.45 h.

 

L’Oficina de Català també fa proves de nivells per inscriure alumnes d’arreu de la comarca en altres horaris i nivells de llengua. Els interessats poden passar per l’Oficina els dimarts i divendres de 10 h a 13 h i dimarts de 17 h a 18 h.

 

A més dels cursos de català, l’Oficina de Català posa a disposició dels usuaris material per a tots aquells que volen practicar i agafar confiança a l’hora de parlar en català i aquells voluntaris amb ganes d’animar als altres a parlar la nostra llengua; és el programa del Voluntariat per la llengua, una activitat gratuïta que pretén que el català sigui la llengua d’ús habitual sense dificultats a l’hora de fer-la servir.

 Data de modificació: 08/09/2017 17:16:14