Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:13  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

TEATRE, HAVANERES, GEGANTS I SARDANES DURANT LA FESTA DE LA PATRONA

  • Festa de la patrona 2018 - Havaneres i rom cremat

    Festa de la patrona 2018 - Havaneres i rom cremat

  • Festa de la patrona 2018 - Teatre i tast de vins

    Festa de la patrona 2018 - Teatre i tast de vins

  • Festa de la patrona 2018 - Sardanes

    Festa de la patrona 2018 - Sardanes

17/8/2018

Els dies 13, 14 i 15 es van celebrar les activitats de la Festa de Santa Maria, la Patrona de Montmeló. Com cada estiu, les activitats protagonistes d'aquesta festa van se les havaneres, el ball de gegants i les sardanes. però enguany, les activitats van comernçar un dia abans, amb un espectacle teatral als jardins de la Torreta

 

La gran novetats del programa d'activitats de la Patrona de Montmeló 2018 ha estat l'obra de teatre "Anguilas + tast de Vins", que va tenir a la Sala Polivalent de la Torreta, a les 20 hores, dilluns dia 13. L'actor Andrés Cavallin va presentarl'espectacle  Anguilas + Tast de vins, cinc històries teatrals. Aquest espectacle narrava un viatge personal des de la seva infància a Rio de la Plata (Argentina) fins la absoluta integració a Catalunya on va formar part de la companyia Comediants. L'espectacla es va convinar amb un tats de vins amenitzar pel somelier David de Yzaguirre.

 

Dimarts 14 van tenir lloc les activitats a la tarda a la plaça de la Vila amb el concert d'Havaneres a càrrec del grup Mar i Vent. A la mitja part i en acabar el concert, es va servir rom cremat i torrades amb pebrot, anxoves i tonyina. El dissabte va finalitzar amb un concert-ballada a càrrec del duet Hèctor i Esmeralda.

Dimecres 15 d'agost, els Gegants de Montmeló van serels encarregats d'amenitzar la festa. Abans de la missa solemne de les 12 hores van realitzar la plantada de gegants a la plaça de l'església. En acabar la celebració van fer una cercavila fins a la de la Vila, on començà un Concert Vermut a càrrec, de nou, del duet Hèctor i Esmeralda. Per tancar les activitats de la Patrona, al vespre, la cobla Mediterrània va oferir un concert-ballada de sardanes.

 

Les diferents activitats de la Patrona van comptar totes elles amb una quantitat de públic, tenint en compte les dates de vacances en què van tenir lloc.Data de modificació: 24/01/2019 09:48:37