Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:14  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

CARLES CASTILLEJO GUANYA LA II NOCTURNA DE MONTMELÓ

 • II Nocturna de Montmeló

  II Nocturna de Montmeló

 • II Nocturna de Montmeló

  II Nocturna de Montmeló

 • II Nocturna de Montmeló

  II Nocturna de Montmeló

 • II Nocturna de Montmeló

  II Nocturna de Montmeló

 • II Nocturna de Montmeló

  II Nocturna de Montmeló

 • II Nocturna de Montmeló

  II Nocturna de Montmeló

27/7/2017

El passat 8 de juliol es va celebrar la segona edició de La Nocturna de Montmeló, en la què van participar prop de 300 corredors.

 

A les 20.45h, a la Plaça de la Vila de Montmeló, 285 persones van escoltar el tret de sortida de la segona edició de la cursa La Nocturna de Montmeló. Els participants es distribuïen en dos recorreguts, un de 5Km (que va acollir 100 inscrits) i un altre de 10Km (amb 185 corredors).

 

“Hi ha hagut un increment de participants respecte l’any passat. A més, crec que hem donat un punt més de qualitat a la cursa amb els atletes de renom que han assistit, com és el cas de Carles Castillejo, Albert Soley i Nacho Cáceres”, explica en Jordi Pavón, membre de l’organització de La Nocturna de Montmeló.

 

La Nocturna de Montmeló d’enguany ha combinat trams per nucli urbà i pels voltants. “Des de la sortida fins el kilòmetre 5 considerem que és un recorregut atractiu, sobre tot per la planícia. El mateix passa amb el tram des del kilòmetre 7 fins el 10”, comenta en Toni Flores, membre de l’organització de la cursa. Tant el circuit de 5 kilòmetres  com el de 10 són molt ràpids, molts participants han aconseguit bons temps.

Aquest any, La Nocturna ha començat 45 minuts més tard que l’any passat. “El tema de la calor era un dels principals problemes de l’edició anterior però crec que aquest any ho hem assolit”, diu en Jordi Pavón.

 

La majoria dels corredors de La Nocturna, si no tots, es mostren molt contents amb l’horari establert. Així ho afirma Florence Bertholet: “L’hora de la cursa era perfecta perquè pràcticament no feia sol i és el moment del dia quan millor es corre a l’estiu”.

 

Tot fa pensar que l’any vinent tornarem a gaudir, aleshores, de la tercera edició de La Nocturna de Montmeló. Potser amb canvis al recorregut i/o a l’horari, però encara és aviat per parlar d’aquests temes. Això sí, “Si fem la tercera edició voldríem que des del minut 1 les autoritats de Montmeló es fiquessin de part de la cursa i ens facilitessin totes les armes per a que el poble gaudeixi d’aquesta activitat esportiva”, sentencia en Toni Flores.

 

PREMIATS

 
Absolut Masculí – 10k
 1. Carles Castillejo
 2. Carles Montllor
 3. Nacho Cáceres

 

Absolut Femení – 10k

 1. Vanessa Sancho
 2. Vanessa Pérez
 3. Mariana Morales

 

Absolut Masculí – 5k

 1. Sylvain Quevre
 2. Albert López
 3. Carlos Sáez

 

Absolut Femení – 5k

 1. Florence Bertholet
 2. Mª Helena Gaeta
 3. Alba Ojeda


Data de modificació: 28/07/2017 14:33:55