Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:21  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 003 DEL MES DE JULIOL

  • Crònica 003

    Crònica 003

22/7/2017

El TERCER butlletí tracta, com a temes principals, els 30 anys de vida de l'Escola de Música de Montmeló, les reformes al pavelló poliesportiu, el lleure com a forma d'ocupació i la participació de Montmeló a la Taula de la qualitat de l'aire de la conurbació de Barcelona.

 

Durant el més d'agost no sortirà cap butlletí ni cap agenda d'activitats. El proper Crònica sortirà al carrer el 15 de setembre.

 

EDITORIAL: Hem entrat al juliol amb un atur del 10,77%

 

El nombre de persones sense feina s’ha reduït considerablement els darrers anys, i Montmeló es troba entre les taxes més baixes del Baix Vallès i de la comarca.

 

En els darrers dos anys, Montmeló és un dels municipis on més ha baixat la taxa d’atur de tota la comarca, i em complau saber que des del Departament de Promoció Econòmica, hem pogut contribuir en aquesta recuperació. A partir d’aquí, i tot i saber que encara hi ha molta gent sense feina i que les condicions laborals de la majoria dels nous contractes no són les que ens agradarien, saludem aquesta recuperació de l’ocupació i confiem que pugui consolidar-se, arribar a més gent i traduir-se en una major capacitat adquisitiva de tots plegats.

 

Un cop ciutadans, empreses i administracions puguem disposar de més recursos, podrem, de nou, plantejar-nos el futur amb, potser, menys incerteses, i de fet, la recuperació econòmica ens ha de permetre posar les bases d’un nou model de desenvolupament més basat en la qualitat. En aquest sentit, us convidem a tenir en compte el següent:

 

  • Confiar en el nostre comerç, el del poble, en les botigues i el mercat. Ningú ens atendrà ni ens assessorarà millor que qui més ens coneix. Sabem que hi ha moltes coses que no es poden comprar a Montmeló, però n’hi ha moltes altres que sí que hi són. La confiança, el tracte personalitzat i la qualitat són valors massa importants com per a malbaratar-los, i la vida no és només l’economia, ni l’economia és simplement un tot a 100.
  • No deixar de formar-nos. Qui té un ofici, té un tresor. Cal estar preparat, el futur ja és aquí, i l’educació és un valor universal. Tenim a la nostra disposició el Centre de Formació d’Adults i també l’oferta de cursos de Formació per a l’ocupació de Promoció Econòmica.
  • Reivindiquem el civisme i la responsabilitat de tots/es amb tot. Tinguem cura dels carrers, les places i les zones verdes com de casa vostra, respectem l’espai públic i siguem respectuosos amb la resta de veïns.

 

Per tant, ara que cada cop més gent comença a aixecar cap, recordem d’on venim i procurem encarar el futur amb les màximes garanties. No ens resignem a tenir una ciutat-dormitori; vulguem un Montmeló amb vida, amb botigues, centres educatius, activitats, amb espais i equipaments atractius, nets i de qualitat.

 

Des de la pluralitat de serveis de l’Ajuntament seguim treballant per contribuir a la millora del benestar dels veïns i veïnes de Montmeló. Ens teniu a la vostra disposició.

 

Molt bon estiu a tothom!

 

Albert Monserrat, primer Tinent d’Alcalde

 

 Data de modificació: 24/07/2017 14:40:47