Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:06  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

FINALITZA LA TERCERA FASE DE NETEJA D'EDIFICIS PÚBLICS I PRIVATS

  • neteja d'edificis públics i privats: abans i després

    neteja d'edificis públics i privats: abans i després

20/7/2017

Aquest 2017, edificis públics i privats dels carrers Federico García Lorca, passeig de les Corts Catalanes, Jacint Verdaguer, Angel Guimerà, Diputació, plaça Gran, Avinguda del Mil•lenari, Saragossa, Josep Tarradellas, Cucurny, Antonio Machado, plaça de l'Església i Rectoria, plaça Europa, Timbaler del Bruc, Grades Amfiteatre i el Casal de la Gent Gran, s'han beneficiat del pla per a la neteja de pintades a les façanes impulsat per l'Ajuntament.

 

Aquest és el tercer any  que es posa en marxa aquesta campanya per a netejar  les pintades que embruten els carrers del poble, espais públics i façanes i que inclou, de forma gratuïta, la neteja de les pintades en edificis privats. El cost d'aquesta fase és de 3960€. En total, des de l'inici al 2015, s'han dut a terme més de 150 actuacions en edificis del municipi.

 

A la primera campanya, a principis del 2015, es va fer la neteja d'edificis del centre del municipi en els carrers Major, Diputació, Àngel Guimerà i carrer de Vic.

 

La segona campanya , a finals de juny de 2016, es van netejar les pintades d'edificis públics i privats dels carrers Onze de Setembre, Pintor Fortuny, Mogent, Vic, Major, Miquel Biada, Josep Tarradellas, Passatge Mestre Bou, Avinguda Mil•lenari i Pompeu Fabra.

 

Foto 09 graffiti

(peu foto) Mostra de la neteja de graffitis, abans i desprésData de modificació: 20/07/2017 19:59:07