Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:48  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

OBRES DE REFORMA DEL PAVELLÓ POLIESPORTIU

  • Obres a la zona d’entrada del pavelló

    Obres a la zona d’entrada del pavelló

18/7/2017

Durant els mesos d'estiu es realitzaran tot un seguit d'obres a la instal·lació. L'objectiu d'aquesta reforma és l'adequació de la instal·lació construïda a l'any 1988, perquè l'ús intensiu a la qual està sotmesa, la normativa actual i el pas del temps obliguen a realitzar. Aquestes millores tenen a veure amb qüestions relatives a la seguretat i higiene i a les noves exigències de l'equipament.

 

La part més visible de la reforma, és l'adequació de l'entrada principal. La substitució, reubicació i adaptació de la porta d'accés, la nova ubicació de la consergeria, just davant de l'entrada, comportarà l'adequació del sostre de la sala d'activitats dirigides i l'enderroc del taulell actual i de parets divisòries. A més es canviarà la instal·lació elèctrica i es col·locaran llums més eficients, es substituiran plaques del sostre i es pintaran les parets i es polirà el terra. Tot plegat farà que l'espai sigui més diàfan i sense obstacles.

 

La impermeabilització integral de la coberta situada sobre els vestidors i la reparació puntual de la resta de cobertes és la intervenció més important que s'ha de realitzar, tant des del punt de vista econòmic, com de necessitat.

 

La resta d'actuacions previstes, tenen a veure amb l'adequació de l'equipament amb boques d'incendis equipades, la instal·lació de detectors d'incendis, pictogrames i llums d'emergència, la col•locació de nova retolació indicativa i finalment la neteja de les parets i sostre que donen a la pista de joc.

 

Totes les obres i instal·lacions les duran a terme personal de la brigada municipal d'obres i serveis de l'Ajuntament. La neteja de parets i sostre les realitzarà i la impermeabilització les realitzaran empreses especialitzades en aquests treballs.

 

El cost total de les actuacions és de 59.671,75€, inclosa la mà d'obra del personal municipal.

Aquestes obres es sumen a les que el concessionari de la sala fitnes va realitzar a principis d'any.Data de modificació: 20/07/2017 19:46:56