Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:32  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA PARRÒQUIA DE MONTMELÓ TINDRÀ NOU RECTOR AL SETEMBRE

  • Mn. Jaume Rovira Deumal

    Mn. Jaume Rovira Deumal

15/7/2017

El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, ha nomenat nous rectors per a diverses parròquies de la nostra comarca, entre les quals es troba la de Santa Maria de Montmeló, que canviarà al setembre.

 

Aquest canvi ve motivat per la jubilació del seu titular mossèn Jaume Rovira, responsable de la parròquia des de mitjans de 2005 quan es va fer càrrec provinent de Matadepera. Rovira serà substituït per Xavier Sanchiz, que prové de la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat de Terrassa.

 

Mn. Jaume Rovira Deumal, va néixer l'any 1932 i va ser ordenat l'any 1961. És també llicenciat en Filosofia i Lletres per la UAB i máster en Psicopedagogia Clínica per la Universitat Ramon Llull. A més de la seva tasca com a mossèn de diferents parròquies, va treballar més de 10 anys en un despatx professional de psicologia. És capellà de la Parròquia de Santa Maria de Montmeló des de fa més de 12 anys.

 

Les set altres parròquies del Vallès Oriental integrades al bisbat de Terrassa que canviaran de rector el proper més de setembre són les de Sant Vicenç de Mollet, Sant Fost, l'Ametlla,  Bigues i Riells, Santa Maria de Cardedeu, Sant Muç de Cànoves i Samalús i Sant Esteve de Parets. Aquests nomenaments es van fer públics el passat 29 de juny.Data de modificació: 20/07/2017 17:43:05