Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:36  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

SISENA GUANYADORA DEL CONCURS POSA'T EN JOC

  • Sisena guanyadora

    Sisena guanyadora

9/7/2017

El concurs de llengua Posa't en joc que organitza l'Oficina de Català i el supermercat Bonpreu-Esclat de Montmeló des del mes d'abril, ha posat a prova els usuaris demanant-los el significat de la frase feta Parlar pels descosits. La guanyadora ha aconseguit un lot de productes del supermercat.


Posa't en joc és un joc de llengua que fa que els usuaris de l'establiment estiguin a l'aguait pel que fa a la llengua i alhora es valora els coneixements de català.

 

Cada quinze dies es canvia l'endevinalla i es pot tornar a participar resolent el dubte de les dues setmanes següents. En aquesta propera quinzena es posa a prova els coneixements que la gent té sobre Montmeló perquè es demana els noms dels gegants del poble. Si els usuaris saben la resposta només han de deixar-la per escrit a la bústia que hi ha a l'entrada de l'establiment i a jugar.

 

El 8 de juliol hi haurà una mà innocent que triarà el guanyador del 7è joc i el darrer d'aquesta edició. Confiem que l'any que ve hi haurà nous jocs i nous premis.

 Data de modificació: 10/07/2017 17:19:08