Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

19:32  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

ANTONI GUIL PARTICIPA A LA CAMPANYA "LA CARRETERA NO ÉS EL CIRCUIT" DURANT LES 24H DE CATALUNYA DE MOTOCICLISME

 • La carretera no és el Circuit

  La carretera no és el Circuit

 • La carretera no és el Circuit

  La carretera no és el Circuit

 • La carretera no és el Circuit

  La carretera no és el Circuit

 • La carretera no és el Circuit

  La carretera no és el Circuit

8/7/2017

L’alcalde de Montmeló Antoni Guil acompanyat de la directora del Servei Català de Trànsit, Eugenia Doménech i del director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, ha participat aquest matí a un acte de suport a la campanya “La carretera no és el circuit” abans que comencés la celebració de les 24 hores de Catalunya de Motociclisme.

 

L’acte l’han protagonitzat els dos equips que tenen més victòries a les 24 Hores: Yamalube Folch Endurance i Suzuki Català Aclam que, de forma simbòlica, han enganxat a les motes amb què disputaran la competició un adhesiu amb l'eslògan de la campanya.

 

La campanya “La carretera no és el circuit”, que coordinen el Servei Català de Trànsit  i el  Circuit de Barcelona-Catalunya, es va endegar coincidint amb la celebració del Fórmula 1 GP d’Espanya Pirelli 2017 i de la IV Setmana Mundial de les Nacions Unides de Seguretat Viària el passat mes de maig i s’allargarà fins a finals d’any. Aquesta acció de sensibilització pretén alertar dels riscos de la velocitat excessiva i de la importància de respectar els límits de velocitat a la xarxa viària. I és que la velocitat excessiva o inadequada a més de ser una causa directa de sinistres és un factor que empitjora les conseqüències de lesions de les víctimes.


Durant la celebració de les 24 hores de Catalunya de Motociclisme, s’han repartit cinc mil adhesius amb la imatge de la campanya. En aquest context, la directora del Servei Català de Trànsit ha recordat que des l'1 de gener d’enguany 23 motoristes han mort a les carreteres catalanes i ha agraït la implicació dels equips i els pilots en aquesta acció.Data de modificació: 10/07/2017 15:33:08