Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:58  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps

36 ESTABLIMENTS DE MONTMELÓ OFEREIXEN AVANTATGES A LES PERSONES USUÀRIES DEL CARNET DE LA GENT GRAN

  • Nous avantatges amb el carnet del casal de la Gent Gran

    Nous avantatges amb el carnet del casal de la Gent Gran

6/7/2017

El Carnet del Casal de la Gent Gran de Montmeló és un document de caràcter personal i intransferible que acredita i dóna condicions preferents per a les activitats que s'hi organitzen i també permet aconseguir tot un seguit d'avantatges i descomptes en molts altres serveis i en productes d'interès.

Aques carnet està dirigit a les persones de més de 59 anys (a partir dels 60) que siguin pensionistes del sistema de la Seguretat Social pels conceptes de jubilació, invalidesa i/o viduïtat, i beneficiaris d'altres pensions de divesos organismes. Els cònjugues també el poden demanar, sempre que hagin complert també els 60 anys.

Per gaudir dels avantatges que us ofereix el Carnet GGM, només l'heu de presentar a l'establiment o equipament on es prestin els serveis. Els reconeixereu per l'adhesiu homologat de l'Ajuntament que els identifica com a establiments adherits a la campanya.

 

Enguany s'an afegit a la campanya d'avantatges per a la gent gran de Montmeló, un total de 36 establiments amb tot un seguit d'ofertes i descomptes

 

Els avantatges del Carnet de la Gent Gran de Montmeló

  • Preu reduït a totes les activitats organitzades directament per al Casal de la Gent Gran.
  • Preu reduït entrada a les piscines municipals.
  • Preu reduït entrada a espectacles de la Sala Polivalent.
  • Relació de tractes preferents en establiments de Montmeló que s'adjunta.

 

El carnet té validesa fins l'any 2018. Per a demanar-lo cal adreçar-se a la Conserge del Casal de dilluns a divendres. Amb la sol.licitud, si és el primer cop que es demana, caldrà aportar el DNI i una fotografia mida carnet. Té un preu de 5€, els quals aniran destinats a la millora d'activitats i serveis del Casal de la Gent Gran.

Recordar per últim que els descomptes d'aquest carnet en establiments, no són acumulables a altres promocions ni per rebaixes.

 Data de modificació: 10/07/2017 07:48:25