Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:00  |  15/07/2020

Data i hora oficial

El temps

SURT LA NOVA GUIA D'EMPRESES I SERVEIS DE MONTMELÓ 2019

  • Guia d'empreses i serveis de Montmeló 2019

    Guia d'empreses i serveis de Montmeló 2019

26/3/2019

Un any més, posem a les vostres mans la nostra Guia d'empreses i serveis de Montmeló 2019, on hi ha incloses totes les activitats econòmiques del municipi, tant dels polígons com del nucli urbà i les parades del mercat setmanal, i diversa informació sobre zones d'aparcament amb el plànol actualitzat per zones i colors, un llistat de telèfons d'interès i uns apunts sobre els drets dels consumidors.

 

Editorial de la Guia d'Empreses i Serveis de Montmeló 2019

Torneu a tenir a les vostres mans una nova edició de la Guia Comercial de Montmeló, una guia que recull totes aquelles empreses i serveis del nostre poble, tant els situats al nucli urbà, com els situats als diferents polígons industrials, i fins i tot el mateix mercat setmanal.

 

També recull la guia, que podeu trobar en format electrònic al web municipal (www.montmelo.cat), informació pràctica com ara les diferents zones d'aparcament, en totes les seves modalitats, telèfons d'interès, el calendari festiu i consells de consum.

 

A part de tot el que està recollit és important destacar que la guia vol ser un element més de dinamització del nostre comerç local i de les empreses ubicades a Montmeló. Un comerç i unes empreses generadores d'ocupació que tenen en la proximitat, en el coneixement de les necessitats dels seus clients i el bon tracte que els ofereix, els principals avantatges competitius envers una globalització cada vegada més agressiva en preus però més impersonal en el tracte.

 

Apostar pel nostre comerç és apostar per la sostenibilitat, el respecte al medi ambient i els respecte als drets dels treballadors.

 

Lluís Esteban García
Tinent d'Alcalde i titular de l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme

 Data de modificació: 28/03/2019 14:39:22