Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:36  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ES PRESENTEN LES 24H DE CATALUNYA DE MOTOCICLISME

  • 24h de Motociclisme de Catalunya

    24h de Motociclisme de Catalunya

6/7/2017

El president del Circuit, Vicenç Aguilera, ha posat en valor la màgia de la cursa i ha presentat la campanya conjunta del Circuit i el Servei Català de Trànsit, “La carretera no és el Circuit”.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme s’han presentat aquest migdia al Circuit de Barcelona-Catalunya, en un ambient immillorable a la sala Pis Box Member amb alguns dels pilots i equips protagonistes, com el Yamalube Folch Endurance, el Suzuki Català Aclam o HMRL/MartiMotos. El president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, i el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig, han participat en la presentació d’una prova que arriba enguany a la 23a edició.

 

“Les 24 Hores són una cursa màgica, d’amics i competidors a la vegada. La rivalitat és la marca de la casa amb tres dies plens d’emoció”, ha destacat Aguilera, que també ha presentat la campanya “La carretera no és el Circuit”, que es du a terme conjuntament amb el Servei Català de Trànsit per conscienciar als conductors, tant de motos com de cotxes. “A la carretera no hi pot haver bromes i hem de ser molt curosos”, ha ressaltat Aguilera. Adreçant-se als pilots, Aguilera ha posat en valor l’experiència que significa córrer la cursa. “Suareu, patireu, però gaudireu molt”.

 

Per la seva banda, el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, i el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig, han agraït al Circuit de Barcelona-Catalunya l’esforç per organitzar aquesta prova. “Hi ha 22 equips catalans, cosa que demostra que la prova té un arrelament a casa nostra”, ha destacat Mañé, que també ha agraït la tasca de Folch i Català per estar any rere any “al peu del canó”. “El més important de la prova és que aglutina molta gent del motociclisme de lleure i això és vital per fomentar la cultura de l’esport, del respecte i de la competició”. Reig ha posat en valor la internacionalitat de la prova, amb fins a 31 equips francesos. “Les 24 Hores tenen una salut de ferro i posen Catalunya al món”, ha explicat. El director del Consell Català de l’Esport també ha destacat la feina formativa de molts equips. “És una bona prova per molts mecànics”.

 

Els dos caps d’equip que no s’han perdut la presentació han estat Josep Maria Folch i Eduard Català, que han agraït l’organització, un any més, de la prova. “És l’única cursa que faig a l’any”, ha destacat Folch, que també ha volgut traspassar la pressió a Català. “Teòricament ha de guanyar ell, és un any d’impàs”. Català, que no es vol confiar, ha elogiat Folch i ha comentat que tenen molta confiança amb la moto. “La moto funciona i confiem en la marca”. Tot fa pensar que la victòria estarà molt oberta aquest any.

 

Els pilots Xavier Pinsach (Yamalube Folch Endurance), David Salom (Yamalube Folch Endurance) i Raül Torras (HMRL/MartiMotos) també han estat presents al tret de sortida de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme al Circuit.

 

Demà es disputaran els entrenaments qualificatius i dissabte a les 12h, arrencarà la cursa. Hi haurà una trentena de propostes alternatives per tots els aficionats que s’apropin al Circuit i l’entrada serà gratuïta durant tot el cap de setmana.Data de modificació: 07/07/2017 14:22:37