Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:34  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

AQUEST DIUMENGE, MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE

  • Mulla't 2017: salt solidari

    Mulla't 2017: salt solidari

5/7/2018

Un any més, l'Ajuntament se suma a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que se celebrarà diumenge, 8 de juliol, de 10 a 13 h, a les piscines municipals. Serà a les 12 del migdia quan es farà la capbussada simultània entre totes les persones que hi participin des de 600 punts diferents de Catalunya.

 

Aquest any, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), organitzadora del Mulla't, vol batre el rècord de persones que es tirin alhora a la piscina per una causa solidària vers les persones que pateixen aquesta malaltia.

 

Diumenge, a les piscines de Montmeló, també podreu col·laborar comprant productes de marxandatge en benefici de la FEM. D'aquesta manera, es dona suport a totes les persones afectades per aquesta malaltia neurològica en la vessant d'assistència personal i investigació científica. Aquests productes també es poden adquirir al pavelló poliesportiu durant les tardes.

 

El Mulla't és la principal campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple que permet donar a conèixer i sensibilitzar la societat respecte a aquesta malaltia, molts cops invisible, i que a Catalunya afecta a més de 6.000 persones.Data de modificació: 05/07/2018 17:57:31