Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:42  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT DE TAPES ARRIBA ENGUANY A LA CINQUENA EDICIÓ

  • Circuit de tapes a Montmeló

    Circuit de tapes a Montmeló

4/7/2017

Després de l'èxit de participació de les quatre edicions anteriors, torna al Circuit de Tapes organitzat per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló (UBCM).

 

La dinàmica del concurs consisteix en fer un tast de les tapes dels dotze establiments participants enguany. Mitjançant una targetes de participació, que seran segellades a mida que es realitci la degustació, les persones participants votaran la millor tapa i, al mateix temps, participaran en el sorteig d'un premi de 200 € en vals de compra per bescanviar als establiments associats.

 

Aquest any també optaran a premi les persones que aconsegueixin segellar un mínim de 7 tapes de la targeta,. En aquest cas participaran en el sorteig d'un sopar per a dues persones en l'establiment guanyador del concurs.

 

El cinquè Circuit de Tapes es realitzarà aquest cap de setmana, del 6 al 9 juliol. Els organitzadors esperen una vegada més que el concurs sigui un gran èxit i que serveixi per a potenciar el comerç local així com perquè famílies i grups sortin a degustar les tapes que prepararan els diferents comerços de restauració de la localitat.Data de modificació: 06/07/2017 17:10:37