Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:01  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ARRIBA EL TORN DE MONTMELÓ AMB ELS DEBATS AMB ELS REPRESENTANTS POLÍTICS DELS MUNICIPIS QUE CONFORMEN VALLÈS VISIÓ

  • Debats polítics dels municips de Vallès Visió

    Debats polítics dels municips de Vallès Visió

2/7/2017

La periodista de la televisió del Baix Vallès, Susanna Aguilera, és l’encarregada de moderar aquest espai, on hi participEN totes les forces polítiques amb representació a cadascun dels 6 municipis del consorci televisiu. El torn de Montmeló serà el dia 6 de juliol.


eL passat dimarts dia 14 de juny,  Vallès Visió va començar els debats municipals, un espai obert a totes les forces polítiques amb representació municipal dels ajuntaments que integren el Consorci Teledigital Mollet. Es tracta d’un programa que s’emet cada setmana i on hi participen els representants de les forces polítiques amb representació als 6 municipis: Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Martorelles i Vallromanes.

 

L’espai, conduït i moderat per Susanna Aguilera, es podrà veure aquest dimarts, a les 20.30h, i té com objectiu donar veu a tots els colors polítics dels ajuntaments baixavallesans, sent un espai obert per tractar i debatre temes municipals des de diferents punts de vista.Data de modificació: 06/07/2017 17:00:39