Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:18  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

TIKIESTIU, EL NOU PROGRAMA D'ACTIVITATS PER A JOVES, DURANT EL MES DE JULIOL

  • TikiEstiu 2017

    TikiEstiu 2017

2/7/2017

El Centre juvenil de Montmeló, situat a les instal·lacions de l'Antiga Estació, acull el programa d'activitats de juliol, sota el nom de TikiEstiu.

Del 4 de juliol, fins al 21, L'Estació Jove de Montmeló -coneguda per Tiki- obrirà les portes de 17.30 de la tarda a 21 hores de la nit, perquè el públic juvenil -de 12 a 29 anys- puguin realitzar activitats de lleure. Durant aquestes tres setmanes de juliol, de dilluns a divendres es podrà jugar a tenis de taula, futbolí i a la Play. A més s'han programat un taller de cuina, una sessió d'Assessorament laboral i diversos campionats.

Taller: Cuina sense pares
Aquest divendres 7 de juliol, de 18 a 20 hores t'explicarem alguns trucs per fer plats fàcils de cuinar. Es tractarà d'aprendre les coses bàsiques per subsistir a la cuina durant aquests dies d'estiu que potser no estan els teus pares o que vols sorprendre les teves amistats cuinant alguna cosa diferent. L'activitat està recomanada per a joves de 14 a 18 anys.

Millora el teu currículum
Com és habitual des de fa uns mesos, un professional de l'Oficina jove del Vallès Oriental, ens visitarà, però en aquesta ocasió per ensenyar les claus per realitzar un currículum correcte i atractiu. També assessorarà les persones assistents com i on trobar informació sobre ocupació, segons el sector professional que desitgin consultar.

Campionats de jocs
Per als joves més actius s'organitzaran campionats de tenis taula, futbolí i Play IV, a partir del dia 10 i fins al dia 19 de juliol.Data de modificació: 06/07/2017 12:42:59