Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:18  |  27/05/2020

Data i hora oficial

El temps

ENQUESTA SOBRE LA FESTA MAJOR

  • Enquesta sobre la Festa Major

    Enquesta sobre la Festa Major

6/7/2017

Amb l'objectiu de millorar la programació de Festa Major i de fer partícip a la ciutadania de l'organització de la Festa, l'Ajuntament ha adjuntat al programa una enquesta amb diferents preguntes.


El qüestionari pregunta a la ciutadania sobre els aspectes més importants de la nostra Festa: espais, actuacions, activitats culturals i familiars, etc.. També hi ha un espai per a suggeriments i finalment una invitació a formar part activa de l'organització de la propera Festa Major.

La regidoria de Festes i Tradicions està especialment interessada en què l'enquesta sigui emplenada pel nombre més gran de persones possible. Al taulell de l'OAC i en el de la Biblioteca la Grua s'han instal·lat unes urnes on es poden dipositar -fins al dia 17 de juliol- les enquestes.

Amb el resultat de les enquestes, es realitzarà una valoració per part de l'actual grup de treball "Reinventem-nos", que ha participat en l'organització de la Festa Major 2017 i s'incorporarà al grup a totes les persones que en l'enquesta hagin mostrat interès a formar part.  Esperem la participació del nombre més gran de gent.Data de modificació: 13/07/2017 09:55:47