Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:28  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'EQUIP D'ATENCIÓ PRIMÀRIA DE MONTMELÓ RECOLLIRÀ ELS PROBLEMES DE SALUT DEL MUNICIPI A L'ACTIVITAT "MAPEJANT MONTMELÓ"

  • Mapejant Montmeló

    Mapejant Montmeló

26/6/2017

Els professionals del CAP muntaran un estand el proper dijous 29 de juny de 16 a 20 hores, a la plaça Quintana de Montmeló. La iniciativa, liderada per la metgessa Clara Ariza, obrirà les activitats del programa de Festa Major, abans del Toc d'inici de la Festa.

 

El proper dijous 29 de juny l'equip de professionals sanitaris d’atenció primària Montornès-Montmeló, sortiran a la plaça de la Quintana de 16 a 20 hores per recollir les percepcions de les persones usuàries pel que fa a les principals mancances de salut del municipi. L’activitat s’emmarca en la celebració de la Festa Major del poble, un dels moments de l’any en què surten més ciutadans al carrer i és més fàcil ampliar la mostra total d’usuaris enquestats.

 

Sota el títol de Mapejant Montmeló, la idea és instal·lar un mapa mural de la ciutat a la taula de la paradeta per poder recollir les propostes fetes pels participants a través d’entrevistes semiestructurades. El mapa mural constitueix, a més, una tècnica d'investigació qualitativa molt utilitzada per a la dinamització comunitària i la investigació de territoris.

 

El projecte, liderat per la metgessa resident de tercer any Clara Ariza, va molt més enllà d’un simple mostratge durant les quatre hores que estarà muntat l’estand, ja que existeix la voluntat de que el mapa que s’utilitzarà per recollir les propostes s’exposi a institucions públiques com el CAP o l’Ajuntament.Data de modificació: 27/06/2017 12:01:53