Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:48  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

JA TENIM GUANYADORA DEL CONCURS POSA'T EN JOC DE L'OFICINA DE CATALÀ I BONPREU-ESCLAT

  • 5a guanyadora del "Posa't en Joc" a Montmeló

    5a guanyadora del "Posa't en Joc" a Montmeló

22/6/2017

L'Oficina de Català i el supermercat Bonpreu-Esclat continuen acostant-se al poble amb els jocs de llengua. Des de l'abril, el supermercat té a la disposició dels seus usuaris una endevinalla que es canvia cada quinze dies per engrescar-los a respondre-la i a canvi fer un sorteig per buscar un guanyador a qui donar-li un premi.


Aquesta quinzena, el Posa't en joc posava ha posat a prova els seus participants amb una pregunta de llengua poc coneguda per a la majoria: Què és el txikung? Ha costat més respondre l'endevinalla i poder participar-hi, però finalment la Jordina, una jove mare ha estat la guanyadora.


El supermercat Bonpreu-Esclat té al costat de les caixes registradores el tòtem amb la pregunta de llengua que proposa cada dies l'Oficina de Català de Montmeló.


És una activitat que va començar a l'abril i que finalitzarà a principis de juliol amb l'objectiu que la gent s'aturi davant de l'urna i intenti respondre la qüestió de llengua que es proposa durant aquell parell de setmanes.

 

De moment, l'activitat està tenint molt d'èxit perquè anima la gent a aturar-se i pensar en la llengua. Alguns dels participants s'animen a cada joc amb la intenció d'aconseguir el premi: una cistella amb productes del supermercat.

 Data de modificació: 23/06/2017 11:03:14