Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:49  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

SORTEIG D'ENTRADES PER A ROCK FEST BARCELONA 2017

  • Rock Fest Barcelona 2017

    Rock Fest Barcelona 2017

23/6/2017

Els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol, s'organitza al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, l'esdeveniment musical Rock Fest Barcelona 2017.

 

Aquest esdeveniment ofereix la possibilitat als seus assistents de gaudir d'una zona d'acampada durant els dies que duren els concerts. Aquesta zona d'acampada s'habilita a l'espai de can Guitet a Montmeló. De les entrades que l'empresa organitzadora Producciones Rocknrock SL, dona per la cessió de l'espai, l'Ajuntament de Montmeló, ha cregut convenient fer un sorteig entre els montmelonins i montmelonines de cinc entrades dobles per assistir-hi.

 

Per poder participar en el sorteig, és imprescindible estar empadronat a Montmeló en el moment de complimentar la sol·licitud i ser major d'edat.  La inscripció al sorteig estarà oberta des del moment de la publicació d'aquestes bases a la web de l'Ajuntament i fins dimecres 28 de juny a les 08 hores.

 

El sorteig se celebrarà a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló dimecres 28 de juny a les 14 hores i serà públic. La totalitat de sol·licituds seran introduïts en una base de dades propietat de l'Ajuntament. El programa sorteja cada premi i aleatòriament li adjudica un propietari d'entre tots els sol·licitants.

El dia 28 de juny, dia de celebració del sorteig, l'Auntament publicarà a la pàgina web i en el taulell d'anuncis la llista amb totes les sol·licituds que, havent complert els requisits establerts, tenen dret a participar en el sorteig.

 

Les persones interessades a participar poden fer-ho de manera digital, omplint el formulari que adjuntem a continuació, o bé, de manera presencial, omplint un formulari imprès que podran trobar a l'OAC.

 Data de modificació: 30/06/2017 14:52:17