Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:23  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT I NISSAN ACORDEN UNA CESSIÓ DE VEHICLES ELÈCTRICS

  • El Circuit i Nissan acorden una cessió de vehicles elèctrics

    El Circuit i Nissan acorden una cessió de vehicles elèctrics

21/6/2017

D’aquesta manera, el Circuit potencia l’empresa amb planta a Catalunya i aposta per vehicles sostenibles.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha arribat a un acord amb l’empresa Nissan, amb planta de producció a Catalunya, per la cessió de cinc vehicles elèctrics. Una decisió que vol potenciar la indústria amb seu a Catalunya i que vol ajudar a protegir el medi ambient. Els vehicles seran cinc furgonetes que el Circuit farà servir de forma interna pel transport de material i persones dins les instal·lacions del Circuit.

 

Els vehicles seran cinc furgonetes E-NV200, uns vehicles amb moltes prestacions, molt còmodes i amb una potència que permet arribar a tot arreu i sense emetre CO2. La cessió permet al Circuit continuar amb la tasca ecològica i social que desenvolupa en els seus més de 25 anys d’història.

 

L’acord és un punt més de la bona relació entre el Circuit i Nissan, que ja estava cedint la flota actual de vehicles de la instal·lació. La renovació de l’acord demostra el clar compromís, tant de la marca com del Circuit, per continuar desenvolupant una tasca tecnològica i mediambiental rellevant, destacable i al nivell òptim per complir amb escreix els tractats internacionals en matèria d’emissions i contaminació.Data de modificació: 21/06/2017 15:59:26