Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:46  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

HA SORTIT EL BUTLLETÍ MUNICIPAL CRÒNICA 002 DEL MES DE JUNY

  • Crònica 002

    Crònica 002

19/6/2017

El segon butlletí tracta com temes principals la visita de més de 20.000 motards a Montmeló, durant el Gran Premi de MotoGP, la licitació de les obres d'urbanització de la llosa, la Festa Major que començarà el 29 de juny i les millores del carrer del Sant Crist que es realitzaran durant el mes de juliol.

 

EDITORIAL: Estem de festa. Arriba la Festa Major!

 

A partir del dijous 29 de juny i fins al diumenge dia 2 de juliol, Montmeló tornarà a gaudir de la festa més important del nostre poble, la Festa Major.

 

En el programa d’enguany,  podreu observar que no es produiran grans canvis ja que la línia que s’ha seguit aquest any a l’hora de treballar ha estat la de donar una continuïtat a gran part dels aspectes que es van encetar l’any passat, fruit del procés participatiu amb el grup de treball “Reinventem-nos” i la comissió de cultura popular. D’aquesta manera l’activitat del Toc d’Inici de Festa Major, la nit golfa familiar (espectacle nocturn infantil), el Xip Xap Circuit, etc. es mantenen.

 

Aquest any, s’ha continuat treballant de la mà amb Reinventem-nos, i durant aquest procés, el grup de treball va ser conscient de la responsabilitat que comporta opinar i implicar-se  a l’hora de prendre decisions sobre una activitat tan important per la ciutadania de Montmeló com és la Festa Major que afecta tota la població.

 

És per això, que aquest any s’ha decidit saber quina és la visió de tota aquella gent que gaudeix i participa de la FM i que no està representada en aquest grup de treball. Arran d’aquest sentiment, s’ha estat treballant en una enquesta que es realitzarà després de la  celebració de la festa per tal d’obtenir una opinió més generalitzada i real de la ciutadania a fi de marcar-se nous objectius a treballar de cara a les properes edicions.

 

Podreu observar que la implicació de les entitats del municipi segueix essent part important en el programa, com és la Colla de Diables de Montmeló amb els seus tradicionals correfocs i els seus espectacles estàtics de foc, la Colla de Geganters i Grallers de Montmeló amb la seva trobada de gegants, els concerts de les diferents corals del municipi, etc. Sense oblidar pas totes les entitats que participen el diumenge als aperitius i altres entitats com per exemple les esportives, que troben durant la Festa Major el seu espai per celebrar el tradicional Torneig de Petanca de FM, l’entrenament interclubs de Karate o el Torneig de promoció dels escacs.

 

A més de l’esport a la Festa Major i seguint la línia dels últims anys, també s’ha trobat un espai per a la solidaritat a través del mocador solidari on la recaptació de la seva venda tornarà a anar als Serveis Socials Municipals per a beques de llibres i menjadors.

 

Voldria també aprofitar l’avinentesa per donar les gràcies a totes aquelles persones, ja sigui a títol personal o a nivell d’entitat, per la seva implicació i el temps que han dedicat a col•laborar en el programa de la nostra Festa Major i fer així,  una festa diversa i grossa on tots els ciutadans i ciutadanes puguin trobar el seu espai i  gaudir d’uns dies de festa i d’alegria envoltats de la família i dels amics.

 

Ariadna Ojeda, Regidora de Festes i Tradicions

 Data de modificació: 20/06/2017 15:08:36