Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:15  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

NOU CICLE DE DEBATS AMB ELS REPRESENTANTS POLÍTICS DELS SIS MUNICIPIS DE VALLÈS VISIÓ

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

20/6/2017

La periodista de la televisió del Baix Vallès, Susanna Aguilera, és l’encarregada de moderar aquest espai, on hi participaran totes les forces polítiques amb representació a cadascun dels 6 municipis del consorci televisiu. El torn de Montmeló serà el dia 6 de juliol.


Aquest passat dimarts dia 14 de juny,  Vallès Visió ha reprès de nou els debats municipals, un espai obert a totes les forces polítiques amb representació municipal dels ajuntaments que integren el Consorci Teledigital Mollet. Es tracta d’un programa que s’emetrà cada setmana i on hi participaran els representants de les forces polítiques amb representació als 6 municipis: Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Martorelles i Vallromanes.

 

L’espai, conduït i moderat per Susanna Aguilera, es podrà veure cada dimarts, a les 20.30h, i té com objectiu donar veu a tots els colors polítics dels ajuntaments baixavallesans, sent un espai obert per tractar i debatre temes municipals des de diferents punts de vista.

 

Manel Carvajal, gerent de Vallès Visió, explica que aquest tipus d’espais serveixen per potenciar la pluralitat informativa de Vallès Visió: “Volem que tots els partits polítics amb representació als consistoris tinguin veu, expressin la seva opinió i, d’aquesta manera, es potenciï el diàleg”.

 

L’espai de debat polític ha començat aquesta passada setmana per Vallromanes. El passat dimarts, 20 de juny va ser el torn de Martorelles i el dijous 6 de juliol serà el torn de Montmeló.Data de modificació: 21/06/2017 22:04:39